Kamis, 01 September 2011

BOLO NEGA-MALUCA

- 3  xicaras (chά) de farinha de trigo
- 2  xicaras (chά) de açúcar
- 1  xicara (chά) de  chocolate em pό
- 1 colher (sopa) de fermento em pό quimico
- 5 ovos
- ½ xicara (chά) de όleo
- 2 xicaras (chά) de άqua fervente
- Margarina e farinha de trigo para untar
-  Confeitos de chocolate branco e ao leite para decorar

COBERTURA:
- 1  xicara (chά) de açúcar
- 3 colheres (sopa)  de  chocolate em pό
- 1 colher (sopa) de margarina sem sal 
- 3colheres (sopa)  de  leite

1. Em uma tigela, coloque os ingredientes secos do bolo e misture.
2. Acrescente os demais ingredientes, mexendo até homogeneizar.
3. Coloque em uma fôrma de 35cmx22cm untada e enfarinhada
4. Leve ao forno médio, preaquecido, por 30 minutos ou até que, ao enfiar um palito, ele saia limpo.
5. Em uma panela, coloque os ingredientes da cobertura e leve ao fogo médio, mexendo até ferver.
6. Retire o bolo do forno e espalhe a cobertura.
7. Decore com confeitos de chocolate branco e ao leite. Sirva. 


Portuguese to English translation


3 cups (tea) flour

- 2 cups (tea) sugar

- 1 cup (tea) of chocolate in powder

- 1 tbsp (tablespoons) of baking powder chemical

- 5 eggs

- ½ cup (tea) of oil

- 2 cups (tea) of boiling water

- Margarine and flour for greasing

- Confectionery white chocolate and milk to decorate



COVERAGE:

- 1 cup (tea) sugar

- 3
tablespoons (soup) of chocolate powder

- 1 tbsp (tablespoons) unsalted margarine

- 3
tablespoons (soup) of milk



1. In a bowl, place the dry ingredients
of cake. and mix .

2. Add remaining ingredients, stirring until smooth.

3. Place in a greased loaf of 35cmx22cm and floured

4. Bake in moderate oven, preheated for 30 minutes or until the stick a toothpick comes out clean.

5. In a saucepan, place the ingredients of the cover and cook over medium heat, stirring until boiling.

6. Remove cake from oven and spread to cover.

7. Garnish with white chocolate confectionery and milk. Serve.
 

Source: Bolos Caseiros 

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